måndag 2 maj 2022

Hjärnfysik är tillbaka

Jag har inte bloggat på ett tag nu, men efter en hel del uppmaningar om att jag borde fortsätta skriva så fortsätter jag. Jag kan inte sluta så länge det finns läsare.

Idag blir det en bloggpost om intervaller. Det finns kanske lika många åsikter om intervaller som det finns löpare. Det beror på att det finns variation. Det finns en mängd olika variabler som du kan skruva på för att nå dina träningsmål.


För att reda ut detta och om möjligt kanske hitta det perfekta intervallpasset gjorde nyligen träningsforskaren Michael Rosenblat en meta-analys av 29 gedigna studier. Samtliga studier hade med prestanda i tid ...


9 kommentarer:

 1. Som jag har väntat, var påväg att skicka iväg ett meddelande till dig för att se om allt var bra. Gillar verkligen dina inlägg och även om de inte alltid handlar om löpning så får jag inspiration. Håller på och tränar inför mitt första 10km lopp här om 2 veckor och just din blogg ger mig lite extra. Så för min del får du mer än gärna fortsätta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för återkopplingen. Hoppas jag kan fortsätta leverera det lilla extra:)

   Radera
 2. Du är tillbaka, bra!!!

  SvaraRadera
 3. Kul att du är tillbaka! Jag uppskattar dina texter och använder bloggen som ett uppslagsverk.
  För min del får du gärna skriva om annat också. När du går utanför löpningen och avhandlat annat (kost, ekonomi eller förändringsledning?) så blir det också bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det var en trevlig upplysning:) Det blir löpning när jag skriver på Runners men här på denna blogg kan jag skriva om vad som helst och det kanske blir en del förändringsledning framöver eftersom jag jobbar mycket med detta:)

   Radera
 4. Hurra, tack för allt intressant du skriver om - och skriver bra, dessutom!

  SvaraRadera