måndag 26 januari 2015

Följ med till nya bloggen!

Från och med nu bloggar jag på Hjärnfysikbloggen på Runners world. Jag länkar inläggen härifrån så att ingen ska missa dem. Det är en ny plattform och en del att lära, men tanken är att jag ska fortsätta att blogga som jag gjort här på min egen blogspot. Hjärnfysik kommer att leva vidare och vi får se vad som händer med den.
Jag trodde jag kom på ordet hjärnfysik, men när jag googlade verkar det användas i betydelsen att något inte är så svårt att begripa - ”det är inte hjärnfysik”. Det kanske är stockholmsslang? Jag vet inte. Syftet med min blogg är ju också att det inte ska vara svårt utan enkelt, så namnet blev ganska bra. Jag försöker förenkla det svåra och många gillar det, även om jag hört en del grymtningar på nära håll när jag skriver om hemoglobin och går för djupt in i saker som om det skulle vara intressant:) Jag förstår att man inte tycker att ett protein kan vara intressant, men jag gillar verkligen att förstå hur allt hänger ihop och jag vill förmedla den kunskapsglädjen och nyfikenheten till alla som vill läsa och lyssna och många av de som läser min blogg gör förmodligen det av den anledningen.

Jag har även kommit ut på twitter och instagram. Jag känner mig inte så hemma i de medierna än men håller på att lära mig:)

4 kommentarer:

 1. Lycka till med det nya! Fortsätter i samma anda - att följa HF, helt enkelt!
  /Anders

  SvaraRadera
 2. Hej

  Det hade varit uppskattat om du lade ut dina artiklar som uppdateringar på Facebook också. Några planer på detta?

  MVH

  Philip

  SvaraRadera
  Svar
  1. Runners world brukar lägga upp nya blogginlägg på sin fb. Själv är jag inte så aktiv på fb.

   Radera