tisdag 18 juni 2019

Hjärnfysik 9 år

Hipp, hipp hurra! Nu har jag bloggat i exakt nio år. Det har blivit över 1000 blogginlägg. Jag tror inte jag bloggar i nio år till, men så länge det är roligt - och det finns något som kallas bloggar - så bloggar jag vidare. Andra media är jag för dålig på. Mitt instagramkonto är nog ett av de tio sämsta och Facebook använder jag bara för att anmäla mig till diverse tävlingar.Under det nionde året har jag i alla fall blivit klar med min bok Prestationskoden. Den ska gå att förbeställa från augusti. Jag har också hunnit lära mig meditera och skrev ihop en liten meditationsskola för att sprida det evangeliet. Jag försökte även bli bättre på italienska och lära mig akvarell under det nionde året, men det gick inte lika bra. Jag tar nya tag det tionde året:)

13 kommentarer:

 1. Grattis till en bra blogg och till över 1000 inlägg. Läser alla dina texter med behållning, de håller en väldigt bra klass. Gillar blandningen av privata erfarenheter och mer vetenskapligt vinklade. Hoppas du har energi att fortsätta. Din bok kommer jag köpa iaf.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack RS! Väldigt roligt att höra. Minst 7 bokköpare nu:)

   Radera
 2. Håller med RS - läser alltid dina inlägg. Gillade speciellt (även om jag inte förstod allt) dina mera vetenskapligt nischade inlägg där du gick in i djupet kring träning, näring och kroppen.

  Hoppas du fortsätter ett tag tag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ola! Jag gillar själv att borra djupt i vetenskapliga inlägg och att försöka göra det intressant. Kul att du hörde av dig:)

   Radera
 3. Grattis,bra kämpat Johan!
  Näsandning och löpsteg mm. sitter som en smäck nu förtiden ,bra att någon visar att det fungerar,hur det känns och hur det kan kännas med alla teorier/tekniker.
  Och Nära nu till delmål 10år.

  Tack för grymt bra läsning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Micke! Underbart:) Ja 10 år ska jag väl fixa:)

   Radera
 4. Tack Johan för underhållande och lärorik läsning. Hoppas du tycker det är roligt ett tag till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Linda! Hoppas du är med ett tag till ;)

   Radera
 5. Grattis. Jag har hittat hit lite från och till genom åren. Gillar bredden på inläggens ämnen, samt finurlig och personlig stil på skrivandet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack HM Charlotte:) Väldigt snällt sagt.

   Radera
 6. Heja Johan, jag har läst alla inlägg, väldigt intressant och inspirerande! Kommer såklart läsa din bok. Kör hårt, minst 9 år till hoppas jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna:) Vi får se ... nio år känns långt. Hela skoltiden. Men efteråt känns det som tiden gått fort.

   Radera
 7. Stort grattis och tack för intressant läsning genom åren!

  SvaraRadera