torsdag 22 december 2016

Sju råd inför 2017

Hur blir man framgångsrik? Först måste man definera vad som menas med framgångsrik. Menar man framgångsrik i en sport som t ex löpning, finns det några råd som alla kan följa. Råden bygger till största delen på intervjuer med några av världens mest framgångsrika idrottare.

Riktig mat
Ät en varierad kost baserad på bra råvaror. Undvik tillskott om du inte har brist.

Vänj dig vid smärta
När det gör ont under ett intervallpass, tänk att det snart är över. Ibland måste du träna utanför din komfortzon så att du är förberedd inför tävling. Smärta sitter i huvudet.

Sömn
Sömn är en del av ...
2 kommentarer:

  1. Hej och Gott nytt år! Tack vare din blogg som jag råkade hitta igår har jag ÄNTLIGEN tagit ett kvalitativt beslut att börja springa igen efter flera års uppehåll pga benhinneproblem och en graviditet. Är precis fyllda 40 år och känner att det vore livsfarligt att bli en soffpotatis nu....Det där med sömn är dock ett aber än så länge med en 15 månaders som väcker mig flera ggr/natt....Men det blir förhoppningsvis mer sömn igen så småningom. Tack för en riktigt bra blogg som verkligen inspirerar och motiverar! Har redan gått min första 30 min i vilken jag la in pyttelite framfotaspri ng också och jag har längtat sen dess till nästa pass!! Maken min ska också köra samma program! Nu kör vi! :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej och gott nytt år Makena:) Det var kul att höra. Det är precis kring 35-45 som många faller in i fel vanor och eftersom ni är två kan ni ju stödja varandra. Det är inte lätt med sömn när man har småbarn men det blir ju iaf bättre och bättre. Tack för kommentaren. Det betyder mycket för min lust att skriva :)

      Radera